Välkommen!

DSC_4466-RedigeraLivslustbloggen har flyttat hit från min hemsida www.inspirationsforelasare.se 

Personlig utveckling med Lou – blogginlägg varje måndag
>>> Läs mer! 

Allt gott!
Lou Hedström Bokinge
INSPIRATIONSFÖRELÄSARE
civilekonom, teolog, författare och
certifierad handledare i Programmet för Sorgbearbetning™
lou@inspirationsforelasare.se
070-775 71 20

25 OKT www.insp..seFöreläsningen Lever du din dröm eller drömmer du ditt liv?  hölls i Göteborg under 2014 och 2015 på Villa Överås den 25:e i månaden. Hör av dig om du vill att jag kommer ut till din arbetsplats eller till något annat arrangemang med föreläsningen. Vid behov kan jag ordna lokal om du ordnar publik. Hör av dig för bokning! Läs mer!

På Villa Överås, Danska vägen 20 i Göteborg kan du som har obearbetade förluster i ditt liv som påverkar dig med nedstämdhet och själslig oro, få verktyg som befriar dig genom Programmet för Sorgbearbetning  Läs mer!